top of page
Het Roer Om

Je bent misschien al een aantal keer jezelf tegengekomen. je bent tot besef dat je het echt anders wil doen. Dat je het roer om wilt gooien! In dit jaarprogramma krijg je de begeleiding om je hardnekkige patronen te doorbreken en radicale verandering in te zetten. Minimaal elke maand hebben we een sessie binnen of buiten waar we gaan werken aan de ommezwaai. We werken aan je patronen, belemmerende overtuigingen en je gaat leren je hoofd met je hart te verbinden zodat je bewuste keuzes kan maken die voor jouw werken

 

Dit programma loopt voor een geheel jaar waarbij je minimaal elke maand een coaching sessie hebt. Elk seizoen zijn we een keer buiten. In de winter, lente en herfst hebben we Dit zal altijd in het vaarseizoen tussen april en november zijn.  

Voel de wind tussen je haren en ervaar de vrijheid aan boord. Alleen de wind, de golven en de beweging van het schip is wat telt. En natuurlijk onze gesprek. Samen aan boord praten we over de essentie, jouw kompas. Hetgeen je misschien altijd van droomde maar nooit durfde . 

 

Je hebt geen zeilervaring nodig. Ik geef uitleg over de basisprincipes, knopen, zeilen en touwen.  Ook hoef je niet bang te zijn voor zeeziekte. We varen namelijk op de Friese meren waar er veel beschutting is.  Drie maanden na het einde van onze sessies is er terugkomgesprek om te evalueren hoe het gaat en mogelijk bij te sturen. Ook hier gaan we 3 maanden aan het eind van het traject evalueren hoe het gaat en sturen we bij waar nodig.

 

Jaargang: Het roer om 3350,-

  • 10 sessies individuele coaching

  • 1 dag coaching aan boord

  • 3 wandelafspraken in de natuur

  • Online terugkomgesprek

 

Is het roer om te radicaal voor je dan is Alle Zeilen Bijzetten geschikter

 

Wil je het anders aanpakken en in een groep werken aan jouw persoonlijk leiderschap? Misschien is dan de 5 daagse Waddentrail iets voor jou?

bottom of page