top of page

Wil je echt een stap verder gaan en op een vijfdaagse reis je kompas weer volledig herijken? In 2023 organiseer ik in samenwerking met de Foundation for natural Leadership een leiderschapsprogramma op het wad met de tweemastklipper de Vliegende Hollander.

Waddentrail

 

De wadden, UNESCO werelderfgoed, waar het getij het ritme bepaald. ‘s Werelds grootste aaneengesloten systeem van zand -en moddervlakten die droogvallen tijdens eb. Het leefgebied van vele zeehonden en bruinvissen en bovendien de broedplaats en het overwinteringsgebied van miljoenen trekvogels. Laat de wind door je haren waren en ervaar de vrijheid en stilte in dit weidse landschap. Dicht bij de natuur, dichtbij jezelf. Al lopend over de zeebodem ervaar je de magie van het schouwspel tussen eb en vloed. Met de tweemaster de Vliegende Hollander zeilen we waar de wind en het getij ons brengt.

 

Op de tweemastklipper de Vliegende Hollander gaan we waar de wind ons heen brengt. De magie van het wad fungeert als inspiratiebron voor jou om te beseffen wat echt belangrijk is voor je is. Je wordt je meer bewust van jouw plek in het geheel door alle impactvolle momenten. En het helpt je vervolgens om keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn. Dit natuurlijk leiderschapsprogramma is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelnemers komen uit verschillende organisaties, zowel bedrijfsleven, overheid als non-profit sector. Elk programma bestaat uit een mix van 6-9 leidinggevenden, senior professionals en ondernemers en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intake

  • Foundation workshop

  • Leiderschap trail in de Wildernis

  • Integratie workshop

  • Coaching sessie

 

Het programma van ca. vier maanden vindt grotendeels buiten plaats in de ongerepte natuur. Ver weg van het bekende en de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: vijf dagen zonder horloges, telefoons en computers.

Data

De waddentrail voor 2023 is gepland van 11 tot 15 oktober. Wil je meer informatie vul dan hieronder het contactformulier in

Waddentrail
droogvallen.JPG
bottom of page